Zadels | maat xl

Ontdek onze XL bobber zadels, perfect passend bij grotere motoren zoals de Yamaha Dragstar 1100 en de Harley Davidson Softail. Met een gestroomlijnd ontwerp dat mooi aansluit op het motorframe, bieden wij zowel standaardmodellen als op maat gemaakte zadels die aan uw eigen wensen voldoen. Ervaar ultiem rijcomfort en unieke stijl met onze hoogwaardige bobber zadels. Custom werk is altijd mogelijk.

Ontdek onze XL bobber zadels, speciaal ontworpen voor grotere motoren zoals de Yamaha Dragstar 1100 en de Harley Davidson Softail. Deze zadels worden zorgvuldig vormgegeven om naadloos in lijn te lopen met het frame van uw motor, waardoor een gestroomlijnde look wordt gecreëerd. Naast de modellen die beschikbaar zijn in onze webshop, bieden we ook de mogelijkheid om zadels op maat te maken volgens uw eigen wensen.

Wanneer u kiest voor een bobber zadel of een solo seat van Bad Ass Seats, kunt u rekenen op vakmanschap en oog voor detail. Elk zadel wordt met de hand vervaardigd om de perfecte pasvorm en uitstraling te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een vintage geïnspireerd design of een uniek modern ontwerp, wij staan klaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Onze toegewijde ambachtslieden werken nauw met u samen om het door uw gewenste zadel werkelijkheid te maken. Van het selecteren van hoogwaardige materialen tot het bepalen van de juiste stikselpatronen en afwerkingen, of een logo, we streven ernaar om een zadel te creëren dat perfect aansluit bij uw stijl en persoonlijkheid.

Voeg een vleugje individualiteit toe aan uw motor en geniet van het ultieme rijcomfort met de zadels van Bad Ass Seats Neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen unieke zadel te laten maken!

0