Zadels | maat L

Bad Ass Seats maat L bobber zadels zijn perfect geschikt voor de Harley Davidson Sportster en de Yamaha Dragstar 650. Deze zadels sluiten naadloos aan op de stijl van uw motor en bieden een comfortabele rijervaring.

Bad Ass Seats maat L bobber zadels, speciaal ontworpen voor de iconische Harley Davidson Sportster en de Yamaha Dragstar 650. Deze zadels zijn niet alleen een perfecte pasvorm voor deze motoren, maar tillen ook de stijl en het comfort naar een hoger niveau.

Naast de standaardmodellen bieden we ook de mogelijkheid voor custom werk. Wij staan klaar om aan uw specifieke wensen te voldoen en een uniek zadel te creëren dat perfect bij uw motor en persoonlijkheid past. Of u nu een vintage geïnspireerd design, een opvallende kleur of specifieke afwerkingen verlangt, wij zorgen ervoor dat uw droomzadel werkelijkheid wordt.

Om uw installatieproces van het zadel zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden we ook handige montage kits die direct met het zadel kunnen worden besteld. Deze kits bevatten alle benodigde bevestigingsmaterialen, zodat u zonder gedoe kunt genieten van uw nieuwe zadel op motor.

Voeg een uniek accent toe aan uw motor en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort met onze bobber zadels. Of u nu kiest voor een standaardmodel of op maat gemaakt werk, wij streven ernaar om u de beste kwaliteit en vakmanschap te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw eigen unieke bobber zadel.

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.