Panzadels

Met de hand gemaakte panzadels op bestelling voor Harley Davidson, Indian en meer. Perfect voor zowel klassieke als moderne modellen, bieden ze een prachtige uitstraling en ongeëvenaard comfort. Ook herbekleden! Neem contact met ons op voor meer informatie! We maken deze zadels uitsluitend op bestelling..

Panzadels, een eerbetoon aan het ouderwetse vakmanschap. Voor u, als liefhebber van klassieke motoren zoals de Harley Davidson, Indian en andere vintage modellen, bieden wij exclusieve Panzadels die perfect passen bij uw stijl en de afmetingen van uw imposante motor, zoals de Softail of de Dragstar.

De Panzadels zijn zeldzaam en daarom alleen op bestelling verkrijgbaar, vanwege de beperkte beschikbaarheid van de zadelpan. Onze ervaren vakmensen bekleden deze zadels op de traditionele manier, met oog voor detail en met een riem aan de onderkant voor die authentieke uitstraling die u zoekt.

Naast hun klassieke uitstraling bieden onze Panzadels ook uitstekend zitcomfort. Elk zadel is zorgvuldig ontworpen en gevormd om u een comfortabele rijervaring te bieden, zelfs tijdens langere ritten. U kunt dus genieten van de nostalgische esthetiek en tegelijkertijd ontspannen en comfortabel op uw motor zitten.

Met ons Panzadel kunt u genieten van de nostalgie en de esthetiek van vervlogen tijden, zonder concessies te doen aan comfort. Elk stuk is met de hand vervaardigd en straalt de tijdloze klasse en elegantie uit die zo kenmerkend is voor vroeger. Uw motor krijgt een unieke uitstraling die perfect past bij de grotere afmetingen en stoere uitstraling van uw Softail of Dragstar.

Bestel vandaag nog uw op maat gemaakte Panzadel en geniet van het vakmanschap, de exclusiviteit en het comfort dat wij u kunnen bieden. Herbeleef de charme van weleer en maak van elke rit een onvergetelijke ervaring op uw imposante motor.

0