Zadels

Ontdek onze hoogwaardige zadels, handgemaakt met passie en vakmanschap. Van panzadels tot bobber zadels en solo Seats, wij leveren op maat gemaakt werk. Vind het perfecte zadel voor uw motor.

Of u op zoek bent naar een panzadel, bobber zadel, of custom zadel of een ander soort solo seat, bij Bad Ass Seats vind u precies wat u nodig heeft om uw motorrit comfortabeler en stijlvoller te maken. Onze zadels worden met passie en vakmanschap gemaakt, met oog voor elk detail.

Ontdek bijvoorbeeld onze panzadels, geïnspireerd door de klassieke stijl die vroeger te vinden was op Harley Davidson Liberators en Indian motorfietsen. Elk panzadel wordt op bestelling gemaakt of kan worden herbekleed naar wens van onze klant. Met trots hanteren we de ouderwetse productiemethoden, inclusief de riem aan de onderkant of een beklede onderkant van tuigleer. Ervaar de authenticiteit en vakmanschap van deze unieke panzadels, gemaakt volgens traditionele ambachtelijke principes.

Onze bobber zadels zijn ontworpen om naadloos in lijn te lopen met het frame van uw motor. Of u kiest voor onze maat XL, geschikt voor grotere motoren zoals de Yamaha Dragstar 1100 en de Harley Davidson Softail, of onze maat L, perfect passend bij de Harley Davidson Sportster en de Yamaha Dragstar 650, deze zadels bieden niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een ongeëvenaard comfort. Bovendien bieden we ook custom werk aan, zodat u een uniek zadel kunt laten maken dat perfect bij uw motor en uw eigen stijl past.

Naast onze zadels bieden we ook handige montage kits aan, specifiek ontworpen voor verschillende motormodellen. Met deze kits wordt de installatie een eenvoudig en probleemloos proces, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe zadel. Of u een Harley Davidson Sportster, een Yamaha Dragster rijdt, dan hebben wij de juiste montage kit voor uw motor.

Bij het vervaardigen van onze zadels streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Elk zadel wordt met de hand gemaakt, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. We begrijpen dat een zadel niet alleen een functioneel onderdeel is van je motor, maar ook een statement maakt over jouw persoonlijkheid en stijl.

Dus, of u op zoek bent naar een traditioneel panzadel, een stijlvolle bobber zadel, of een uniek op maat gemaakt zadel, bij Bad Ass Seats ben u aan het juiste adres. Ontdek onze diverse collectie zadels en accessoires, en maak uw motorrit een ware belevenis. Laat u inspireren door ons vakmanschap. Wij voorzien u graag van deskundig advies!

0