Riemen

Unieke handgemaakte riemen met met de hand uitgesneden letters. Personaliseer uw riem met een persoonlijke naam of de naam van uw motorclub of voetbal club. Kies uit een scala aan kleuren voor de letters en selecteer een contrasterende kleur of leer van python of rog voor de riem. Wij creëren graag een riem met voor u met uw eigen gewenste tekst en in uw eigen stijl. 

Onze riemen zijn exclusieve en handgemaak. Het zijn prachtige luxe riemen van oerdegelijke kwaliteit, waar vakmanschap en individualiteit samenkomen. Onze riemen worden met de grootste zorg en toewijding met de hand genaaid en de letters worden met uiterste precisie handmatig uitgesneden en desgewenst met de hand op kleur gebracht.  Dit is nog een zeldzaam ambacht dat maar weinig mensen nog beheersen en uitvoeren.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw riem volledig op maat te laten maken. Personaliseer uw riem met een betekenisvolle tekst naar keuze, of het nu de naam van uw voetbalclub is of de naam van uw motorclub of een andere betekenisvolle tekst. U heeft volledige vrijheid in het selecteren van de kleuren voor de letters, terwijl u kunt kiezen tussen een opvallend contrast of het luxueuze leer van python of rog voor de riem zelf.

Bij Bad Ass Seats draait alles om uniekheid en kwaliteit. Onze handgemaakte riemen zijn ware kunstwerken die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Of het nu gaat om een speciaal cadeau of een authentiek accessoire voor uzelf, onze riemen zijn een onderscheidend statement. Waar u jarenlang plezier van heeft.

Wacht niet langer en laat ons u verrassen met vakmanschap dat zeldzaam is in deze moderne tijd. Neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen handgemaakte riem te laten creëren, waarin de finesse van handwerk en handgesneden letters samenkomen in een meesterwerk van ambachtelijke vaardigheid.

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.