Montage

Ontdek onze hoogwaardige montageplaten, veren en beugels voor de eenvoudige installatie van onze zadels op verschillende motorfietsmodellen. Met onze complete sets en losse onderdelen kunt u moeiteloos en zonder ingrijpende verbouwingen aan uw motor snel uw solo zadel monteren.Bekijk snel onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke montageoplossingen.

Ontdek onze hoogwaardige montageplaten, speciaal ontworpen voor een eenvoudige en probleemloze installatie van onze zadels op verschillende motorfietsmodellen. Gemaakt van stevig gepoedercoat staal, bieden deze complete sets alles wat u nodig heeft om moeiteloos op uw motor te monteren.

Bad Ass Seats heeft montageplaten voor populaire modellen zoals de Harley Davidson Sportster, de Harley Davidson Dyna, de Yamaha Dragstar 650 en de Yamaha Dragstar 1100. Het beste van alles is dat onze montageplaten een plug-and-play oplossing zijn, wat betekent dat er geen aanpassingen aan uw motor vereist zijn. U kunt dus makkelijk en snel uw nieuwe zadel monteren zonder gedoe.

Elke set wordt compleet geleverd met de benodigde beugel, veren en bouten, zodat u alles bij de hand heeft voor een snelle en probleemloze installatie. Onze montageplaten zijn vervaardigd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, zodat u verzekerd bent van een stevige en betrouwbare bevestiging van uw zadel.

Kies voor gemak en betrouwbaarheid met onze montageplaten van dik gepoedercoat staal. Upgrade uw rijervaring met een comfortabel en stijlvol solo zadel, zonder dat u ingrijpende wijzigingen aan uw motor hoeft aan te brengen. Kies voor een moeiteloze montage met onze complete montageplaten.

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.