FAQ

FAQ - Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?

Indien de door u bestelde artikelen op voorraad zijn meestal de volgende werkdag. 

Mijn pakje is nog niet bezorgd.

Nadat uw pakje door ons is verzonden krijgt u via uw mailadres een track&trace nummer van MyParcel . Zo blijft u, en wij op de hoogte waar het pakket is. Zodra het pakje door ons is afgegeven op het postkantoor hebben wij er geen controle meer over. Wilt u meer informatie neem dan contact op met MyParcel 023 30 30 315

Waarom moet ik een custom order vooruit betalen?

Omdat als u onverhoopt de bestelling niet komt afhalen of laat bezorgen wij met een onverkoopbaar item zitten. ALLE custom bestellingen moeten vooraf betaald worden.

Ik wil een eigen logo is dat mogelijk? En hoe moet ik dat aanleveren?

Bij het ontwerpen van een logo is het van cruciaal belang om te werken met hoogwaardige bestanden die de beste kwaliteit en flexibiliteit bieden. Daarom vragen we onze klanten om een vectorbestand aan te leveren voor hun logo, in plaats van een foto of een ander onduidelijk bestandsformaat.

Maar wat is nu precies een vectorbestand en waarom is het belangrijk?

Een vectorbestand is een grafisch bestand dat is opgebouwd uit wiskundige formules en punten, ook wel vectoren genoemd. In tegenstelling tot een rasterbestand, zoals een foto, is een vectorbestand niet afhankelijk van pixels, waardoor het logo op elke gewenste grootte kan worden geschaald zonder kwaliteitsverlies. Dit betekent dat het logo er scherp en professioneel uitziet, zowel op een klein visitekaartje als op een groot billboard.

Het gebruik van een vectorbestand heeft ook andere voordelen. Het stelt ons in staat om het logo gemakkelijk te bewerken en aan te passen, zoals het wijzigen van kleuren, vormen of afmetingen. Dit zorgt voor flexibiliteit in het gebruik van het logo op verschillende media, zoals drukwerk, websites, merchandise en meer.

Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u een correct vectorbestand aanlevert?

De meest gangbare bestandsindeling voor vectorbestanden is EPS (Encapsulated PostScript), hoewel andere formaten zoals AI (Adobe Illustrator) en PDF (Portable Document Format) ook geschikt zijn. Het is belangrijk dat het bestand daadwerkelijk is opgebouwd uit vectorgegevens en niet alleen een afbeelding in een vectorbestandsindeling bevat. Controleer dit bij twijfel bij de ontwerper of het grafisch bureau waar u mee samenwerkt.

Als u het logo zelf ontwerpt, raden we u aan om een professioneel grafisch ontwerpprogramma te gebruiken, zoals Adobe Illustrator of CorelDRAW. Deze programma's stellen u in staat om vectoren te creëren en te bewerken, waardoor u de volledige controle heeft over de kwaliteit en aanpasbaarheid van het logo.

Kort samengevat, het aanleveren van een vectorbestand voor uw logo is essentieel om een hoge kwaliteit en flexibiliteit te garanderen. Zorg ervoor dat u werkt met een ontwerper of grafisch bureau dat bekend is met vectorbestanden en u kan helpen bij het correct aanleveren van uw logo.

Bij vragen of twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om u te helpen. 

 

Waarom zijn jullie alleen op afspraak open?

Om u de best mogelijke service te bieden en ervoor te zorgen dat we voldoende tijd en aandacht aan uw wensen kunnen besteden, werken wij uitsluitend op afspraak. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerde ervaring te creëren en u in een rustige en ontspannen omgeving te ontvangen.

Wij geloven in de kracht van een persoonlijke benadering en willen ervoor zorgen dat u alle tijd en ruimte krijgt die u nodig heeft om uw wensen met ons te bespreken. Door op afspraak te werken, kunnen we ons volledig richten op uw specifieke behoeften en u de beste oplossingen bieden.

Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen via 06-21887404 Wij staan voor u klaar om een geschikte datum en tijd met u af te stemmen.

Let op: zonder afspraak kunnen wij u mogelijk niet van dienst zijn, omdat we ons willen verzekeren van voldoende beschikbaarheid en persoonlijke aandacht voor al onze klanten. We willen voorkomen dat u teleurgesteld wordt door een onverwacht bezoek zonder dat we voldoende tijd kunnen vrijmaken.

Wij waarderen uw begrip en medewerking in deze kwestie. Door op afspraak te werken, kunnen we onze dienstverlening optimaliseren en u een hoogwaardige ervaring bieden.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de samen afgesproken datum en tijd!

Welke motorfietsen zijn compatibel met de zadels van Bad Ass Seats?

Onze zadels zijn ontworpen om te passen op een breed scala aan motorfietsen, waaronder Harley Davidson, Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki en meer. In combinatie met een montagekit is het monteren een fluitje van een cent. Neem gerust contact met ons op voor specifieke compatibiliteitsvragen.

Zijn de zadels van Bad Ass Seats geschikt voor lange ritten

Absoluut! Onze zadels zijn ontworpen met zowel stijl als comfort in gedachten. Ze bieden ergonomische ondersteuning en zijn geschikt voor lange ritten, zodat u zonder ongemak kunt genieten van alle avonturen op de weg.

Zijn de zadels van Bad Ass Seats waterdicht?

Onze zadels zijn gemaakt van hoogwaardige Italiaans leer.Hoewel ze niet 100% waterdicht zijn, zijn ze waterbestendig en kunnen ze tegen een beetje regen. We raden echter aan om je zadel met leervet of olie te beschermen tegen langdurige blootstelling aan vocht.

Bieden jullie garantie op de zadels van Bad Ass Seats?

Ja, we bieden garantie op aantoonbare fabricagefouten. Neem bij eventuele problemen contact met ons op en we zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Zijn de zadels van Bad Ass Seats gemakkelijk te installeren?

Ja, we streven naar gebruiksgemak en bieden ook montagekit's aan voor een eenvoudige installatie. In de meeste gevallen kunnen ze eenvoudig worden gemonteerd met basisgereedschap. Bij complexere installaties raden we aan om professionele hulp in te schakelen.

Ik heb bij jullie een zadel/tas/toolrol gekocht. Kunnen jullie deze even op de motor zetten?

Nee helaas. Installeren en monteren doen wij niet. Als u de bestelling komt afhalen bij ons is het niet mogelijk om het artikel te monteren op de motor. Wij verwijzen u daarvoor graag door naar een professioneel bedrijf.

0