Handvatten

Stijlvolle Handvatten voor een Unieke Look

Onze handvatten zijn de perfecte aanvulling op een van onze prachtige zadels. Zoals al onze producten kunnen ook deze handvatten volledig naar wens worden gepersonaliseerd. De foto’s dienen slechts als voorbeeld, zodat u een idee kunt krijgen van de vele mogelijkheden.

De handvatten worden geleverd met einddoppen die verkrijgbaar zijn in zowel chroom als roestvrij staal. Als u de handvatten op de foto mooi vindt, kunt u ze direct bestellen. Mocht u echter een specifieke uitvoering van uw set willen bespreken, nodigen wij u uit om eerst contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om uw handvatten volledig aan uw wensen aan te passen.

De handvatten zijn geschikt voor 1 inch sturen, maar we bieden ook mogelijkheden voor andere stuurmaten. Bij Bad Ass Seats streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren die perfect passen bij uw individuele stijl en motorfiets. Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke handvatset te bespreken en te bestellen.

 

Onze handvatten worden met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt, waardoor elk paar uniek is. Het is de perfecte aanvulling op uw zadel of tas. Het is raadzaam om als u handvatten wil deze met u zadel mee te bestellen in verband met eventueel kleurverschil. 

Ze passen op ieder motorstuur van 1 inch, bieden onze handvatten niet alleen comfort, maar ook een onmiskenbare uitstraling. Kies uit onze twee verschillende kleuren einddoppen, of het nu gaat om een tijdloos zwart gepoedercoat of een stralend chrome afwerking. Deze detailafwerking geeft uw motor een gepersonaliseerde touch en maakt hem echt uniek.

Wat onze handvatten echt bijzonder maakt, is het feit dat ze met de hand worden gemaakt. Onze ervaren ambachtslieden leggen hun ziel in elk paar handvatten, waarbij ze zorgvuldig de beste materialen selecteren en met precisie werken om een superieure kwaliteit te garanderen. Het resultaat is een uitzonderlijk gripoppervlak dat perfect aansluit bij uw handen en u de controle en het comfort biedt die u nodig heeft tijdens elke rit.

Of u nu een enthousiaste motorrijder bent die houdt van lange tochten of gewoon wilt genieten van ontspannen ritten in de stad, onze handvatten tillen uw rijervaring naar een hoger niveau. Ze bieden niet alleen de nodige functionaliteit, maar ook een esthetisch element dat uw motor onderscheidt van de rest.

Voeg een vleugje luxe toe aan uw motor. Onze met de hand gemaakte handvatten belichamen vakmanschap, kwaliteit en stijl!

0