Verzenden

Wereldwijde verzending met track & trace

Bad Ass Seats verzendt wereldwijd met TNT-MyParcel Wij verzenden altijd met track & trace. Track & trace betekent dat u de status van een zending kunt volgen en dit geeft extra zekerheid over uw pakketje. Buiten Nederland verzenden wij alleen naar bestemmingen waarbij track & trace mogelijk is. Is er geen track & trace mogelijk dan wordt het pakketje in overleg met de klant en voor eigen risico verzonden.

Levertijd

Wij leveren alle artikelen direct uit eigen voorraad, tenzij anders aangegeven in de productomschrijving. Ons streven is om uw bestelling uiterlijk binnen 24 uur over te dragen aan het vervoerbedrijf (zon-en feestdagen niet meegerekend). In de praktijk lukt dit bijna altijd, tenzij het een custom bestelling betreft of het product niet voorradig is, dan krijgt u direct na uw bestelling van ons een indicatie met de verwachte levertijd. Wij houden wij u regelmatig op de hoogte van het verloop van uw bestelling. U krijgt een bevestiging van ons transportbedrijf op het door u aan ons verstrekte mailadres zodra we uw bestelling hebben verzonden. Voor zendingen binnen Nederland is de bezorging meestal de eerste werkdag na de verzending. Echter, wij kunnen dit niet garanderen. Dit is uiteindelijk afhankelijk van het vervoerbedrijf. Met de track & trace informatie kunt u zelf de status van uw zending volgen.

Verpakking

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame verpakkingen. Daarom kan het voorkomen dat u de bestelling in een ge-recyclede verpakking ontvangt. Op de doos komt alleen het verzendlabel met uw adres en het adres van Bad Ass Seats.

Brievenbus pakje of pakket

Afhankelijk van het formaat van de artikelen verzenden wij uw bestelling in een brievenbus pakje of een pakket. Wij rekenen niets extra voor verpakking en handling. U betaalt alleen de werkelijke verzendkosten van de vervoerder. Het eventueel teveel betaalde bedrag via de webshop ontvangt u van ons retour.

Verzendkosten Nederland

Pakket: € 6,95

Verzendkosten Buitenland

Wij verzenden alleen naar buitenlandbestemmingen waarbij track & trace mogelijk is. 

 Pakket   
 België€ 10,00   
 Denemarken€ 24,00   
 Duitsland€ 15,00   
 Finland€ 24,00   
 Frankrijk€ 24,00   
 Ierland€ 24,00   
 Italië€ 24,00   
 Luxemburg€ 24,00   
 Oostenrijk€ 24,00   
 Polen€ 24,00   
 Portugal€ 24,00   
 Spanje€ 16,00   
 Zweden€ 24,00   
 EUR 2 € 33,50   
 Wereld incl. USA € 85,00 
0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.