Het kan voorkomen dat u het pakket of een artikel wilt retourneren. Wellicht had u andere verwachtingen, is het de verkeerde maat, voldoet het product niet aan uw verwachtingen, of ziet u gewoon van je aankoop af, en dan mag u het binnen 14 dagen herroepen door het artikel/pakket aan ons te retourneren. 

Voldoet het product niet aan uw verwachtingen, dan mag u de bestelling binnen 14 dagen herroepen. U kunt ook eerst kenbaar maken dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) daarvan op de hoogte te stellen. U dient de goederen onverwijld, doch in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepings mededeling hebben ontvangen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Onder deze herroepings regeling valt niet:

Een custom bestelling, dus een artikel dat speciaal voor u gemaakt is. Leer is een natuurproduct dus er zullen altijd afwijkingen in kleur zijn en/of kleine beschadigingen in de huid. Twijfelt u hierover, laat u eerst van te voren door ons informeren. U bent uiteraard van harte welkom om onze producten in het echt te bekijken. Doordat iedere computer monitor anders staat afgesteld is het ook mogelijk dat de kleur niet exact hetzelfde is als op uw monitor. De herroepings regeling is hiervoor dus ook niet van toepassing.

Let op, artikelen besteld in onze webshop kunnen alleen geretourneerd worden. Het ruilen van een custom made bestelling is helaas niet mogelijk.

Retourvoorwaarden:
VOF. Bad Ass Seats accepteert retourzendingen, mits deze binnen 14 dagen bij ons retour komen. Deze (herroepings)termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die termijn kan een artikel, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Hieraan zijn de volgende voorwaarden gekoppeld:

  • Het artikel zit in de originele verpakking.
  • Artikelen zijn niet gebruikt. Heeft u het artikel meer geprobeerd/gebruikt dan redelijkerwijze nodig is om het product te beoordelen, dan heeft Bad Ass Seats het recht om waardevermindering op het product in rekening te brengen. Denk hierbij aan het proefzitten op een zadel waardoor de onder kant beschadigd en het zadel niet meer verkoopbaar is.
  • Bij voorkeur wordt stuurt u ons van te voren een bericht met de reden van de retourzending of een andere mededeling waaruit de wens tot herroeping blijkt, op die manier kunnen wij uw order zo snel als mogelijk verwerken.
  • Artikelen uitgesloten van herroeppings recht zijn artikelen gekocht in de uitverkoop en artikelen die custom voor u zijn gemaakt. Denk hierbij aan tassen op maat, riemen met tekst of artikelen die met uw persoonlijke logo of afbeelding zijn voorzien.


Terugbetalen aankoopbedrag:
Nadat wij uw retour hebben verwerkt zal het bedrag binnen 14 werkdagen worden gecrediteerd. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.

Onvoldoende gefrankeerd:
Bad Ass Seats accepteert geen retourzendingen van zendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn. Als dit het geval is zullen deze kosten achteraf in rekening worden gebracht.

0

Your Cart Is Empty

No products in the cart.