Hoe kan ik betalen? 
  • iDeal
  • Mister Cash / Bancontant
  • VISA/Mastercard (creditcard)
  • Maestro
  • Paypal
  • Vooruit betalen middels bankoverschrijving (bankstransfer) ( de levertijd zal bij deze optie 3-4 dagen langer zijn iDEAL: 

Betalen via iDEAL doet u je veilig en snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt op pinnen. U rekent af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd. Vanuit België is Mister Cash/Bancontact een directe betaalwijze, vanuit Duitsland kunt u kiezen voor Sofortuberweisung.

De voordelen:
– iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
– iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken.
– Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.
– Controle en overzicht op de betaling.
– iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank en Rabobank.
– DEAL kan gebruikt worden door consumenten die internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL?
1. U plaatst een bestelling. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethodes via MultiSafePay en klik op ’verder’.
2. Vervolgens kiest u voor iDEAL als betaalmethode; u wordt doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
3. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de bestelling wordt verwerkt

iDEAL is alleen beschikbaar voor Nederland.


Mister Cash /Bancontact:

Voor onze Belgische klanten is de betaalmethode ‘Mister Cash/Bancontact’ beschikbaar.

1. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethodes via MultiSafePay en klik op de knop ’verder’.
2. Vervolgens kiest u voor Mister Cash/Bancontact als betaalmethode.
3. Na het invoeren van de benodigde gegevens wordt uw betaling direct verwerkt en van uw bankrekening afgeschreven. De bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Mister Cash/Bancontact is alleen beschikbaar voor België.

Creditcard (Visa, Maestro en MasterCard): 
Houd bij deze betaalmethode uw creditcard bij de hand. U heeft uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC-code nodig. Deze code staat op de achterkant van uw creditcard en bestaat uit drie cijfers.

Betalen met creditcard.
Alle Mollie creditcard transactie worden uitgevoerd met ondersteuning van het 3D Secure programma. Bovendien staat Mollie onder toezicht van De Nederlandse Bank.

1. Kies op de betaalpagina voor de betaalmethodes via Mollie en klik op de knop ’verder’.
2. Na het invoeren van de benodigde gegevens met betrekking tot uw Credit Card wordt de betaling direct verwerkt en keert u door middel van het klikken op de betreffende link weer terug naar onze winkel.

Creditcard is beschikbaar voor de volgende landen: Nederland, België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Finland, Zwitserland, Noorwegen, Spanje, Sweden, Polen en de rest van de wereld.


Betalen met Maestro:

Op vrijwel alle Nederlandse betaalpassen staat het Maestro logo. Betaal veilig met de maestro betaalmethode, dankzij de EMV chip.
Betalen met Maestro werkt als volgt:

1. Steek uw betaalpas in uw random reader, zodat de chip kan worden gelezen.
2. Voer uw unieke pincode in en druk op OK.
3. Scan met de random reader de QR code op uw betaalscherm.
4. Controleer het te betalen bedrag op het scherm en druk op OK.
5. Neem de betaalpas uit de random reader en wacht op bevestiging.

Het betaalde bedrag wordt direct van uw bankrekening afgeschreven. Bij betalingen in het buitenland kan dit enkele dagen duren.
Pinnen is in Nederland gratis. In het buitenland kunnen er door uw bank kosten worden berekend.


PayPal: 
Heeft u een PayPal-account? Dan kunt u direct uw betaling overmaken naar onze PayPal-account. Uw betaling wordt online geautoriseerd zodat u direct weet of de betaling is goedgekeurd.

Hoe werkt PayPal?
Indien u beschikt over een PayPal-account, dan kunt u voor deze optie kiezen. Een Paypal-account kunt u gratis aanvragen.

1. U plaatst een bestelling. Kies op de betaalpagina voor PayPal en klik op “verder”.
2. Vervolgens komt u in het inlogscherm van PayPal, vult u de  inloggegevens in.
3. U wordt door PayPal gevraagd de betaling te autoriseren. De betaling wordt direct aan ons bevestigd en de bestelling wordt verwerkt.

PayPal is beschikbaar voor alle landen.

Banktransfer:
Betaal via een bankoverschrijving. U ontvangt via een berichtje, telefonisch of per e-mail een bevestiging met daarin de gegevens om het totaal bedrag over te maken. Houdt er rekening mee dat het langer duurt om je bestelling te verwerken. Het kan wel tot 3-4 werkdagen langer duren.

Hoe werkt banktransfer?

De optie ’Vooruit Betalen’ is in de Mollie omgeving beschikbaar als BankOverboeking.

1 Kies op de betaalpagina voor de betaalmethodes via Mollie en klik op de knop ’verder’. In het overzicht met opties kiest u voor Bankoverboeking.
2. U krijgt hierna een overzicht met de gegevens die u nodig hebt om het bedrag over te maken. Belangrijk: vul altijd het juiste kenmerk en de juiste tenaamstelling in.

U ontvangt de betaalgegevens van Mollie ook per e-mail op het bij ons bekende e-mailadres. In het geval van overboeking gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt meestal 2 tot 4 werkdagen voordat een overboeking (via internetbankieren) door Mollie aan ons wordt bevestigd. Overschrijven vanuit het buitenland kan circa 3-5 werkdagen duren.

Vooruit betalen middels bankomschrijving is alleen beschikbaar voor Nederland.

0