About

About Us​

Bij Bad Ass Seats verstaan we nog de kunst van ouderwets vakmanschap. Met passie en toewijding creëren we sinds 2015 met de hand motorzadels, tassen en riemen van het beste Italiaanse tuigleer. Elk stuk leer wordt zorgvuldig gekozen en met ambachtelijke precisie verwerkt, waardoor we unieke en prachtige motorzadels creëren die de tand des tijds doorstaan.

Ons doel is om motorrijders te voorzien van zitcomfort van de hoogste kwaliteit, zonder concessies te doen aan stijl en uitstraling. Elk zadel dat onze werkplaats verlaat, straalt karakter en durf uit, waarbij elk detail zorgvuldig wordt vormgegeven om een perfecte balans tussen comfort en esthetiek te bereiken.

Bij Bad Ass Seats geloven we dat een motorzadel niet alleen een functioneel onderdeel is, maar ook een statement van persoonlijkheid en individualiteit. Onze zadels zijn ontworpen om de unieke stijl van elke rijder te versterken, waardoor ze hun motorrit kunnen ervaren met de ultieme combinatie van comfort, luxe en een echte Bad Ass uitstraling.

Ontdek de essentie van echt vakmanschap en ervaar de zelf de kwaliteit van onze handgemaakte motorzadels en andere lederen producten.

Materialen

Bij Bad Ass Seats streven we ernaar om alleen het allerbeste materiaal te gebruiken voor onze zadels en andere lederen artikelen. Daarom maken we gebruik van Italiaans gelooid plantaardig rundleer, dat bekend staat om zijn uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid.

Het leer dat we selecteren is afkomstig van runderen die met zorg zijn gekweekt en een hoogwaardige huid hebben ontwikkeld. Door het gebruik van plantaardige looimethoden, waarbij natuurlijke extracten en tannines worden gebruikt in plaats van schadelijke chemicaliën, behouden we de natuurlijke schoonheid en integriteit van het leer.

Italiaans gelooid plantaardig rundleer heeft een uniek karakter en een prachtige textuur. Het leer is stevig, maar tegelijkertijd soepel en flexibel, wat zorgt voor een comfortabele rijervaring. Het ontwikkelt na verloop van tijd een prachtig patina, waardoor het leer nog meer karakter krijgt en de tand des tijds kan doorstaan.

Bovendien is het gebruik van plantaardig gelooid leer een milieuvriendelijke keuze. Het productieproces is minder belastend voor het milieu en draagt bij aan een duurzame benadering van leerbewerking.

Bij Bad Ass Seats geloven we dat de keuze voor dit prachtige  Italiaans gelooid plantaardig rundleer niet alleen een teken is van onze toewijding aan kwaliteit, maar ook een bewuste keuze om te werken met natuurlijke en duurzame materialen. We zijn er trots op om met dit prachtige leer te werken en u te voorzien van hoogwaardige, met de hand gemaakte lederen producten die lang meegaan en alleen maar mooier worden met de tijd.

Personalisatie

Wij bieden de mogelijkheid om onze zadels, tassen en riemen te personaliseren, zodat je een echt one-of-a-kind item kunt creëren dat perfect bij u past.

Onze personalisatiemogelijkheden worden versterkt door het gebruik van geavanceerde lasergraveertechnologie. Met deze methode kunnen we nauwkeurige en gedetailleerde ontwerpen op het leer aanbrengen. Of het nu gaat om het toevoegen van een logo, een afbeelding, een naam of een speciaal ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gebruik van lasergravure heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het een gunstige prijs voor onze klanten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Daarnaast blijft de afbeelding mooi en duurzaam op het leer, zelfs na langdurig gebruik. De lasergraveertechnologie stelt ons ook in staat om extreem gedetailleerd te werken, waardoor zelfs de fijnste lijnen en complexe ontwerpen mogelijk zijn.

Bij Bad Ass Seats moedigen we onze klanten aan om hun creativiteit de vrije loop te laten en ons hun eigen logo of afbeelding aan te leveren. Dit stelt hen in staat om een persoonlijk tintje toe te voegen aan hun motorzadel, tas of riem, en het item te laten spreken met hun eigen unieke identiteit.

Of u op zoek bent naar een opvallend logo, een speciaal symbool of een betekenisvolle afbeelding, wij staan klaar om uw ideeën werkelijkheid te maken. Onze toegewijde vakmensen zullen ervoor zorgen dat uw gepersonaliseerde item met de grootste zorg en precisie wordt gemaakt, zodat het een waar pronkstuk wordt.

Maak een statement en laat uw persoonlijkheid spreken, met een op maat gemaakt en gepersonaliseerd product van Bad Ass Seats. Het is uw verhaal, verteld op een unieke en ambachtelijke manier.

Meer informatie over onze producten?

contact us

Adres

Uitsluiten op afspraak!

0